Örnekleri Çogaltalım Lütfen

Kütüphanede, eksikliğini hissettiğiniz, "böyle olsa daha iyi olurdu" dediğiniz durumları ve önerilerinizi bildirebileceğiniz yer...
Forum rules
Sadece kayıtlı kullanıcılar mesaj gönderebilir

Daha Fazla Uygulama Olsun Mu ?

Total votes : 0

Örnekleri Çogaltalım Lütfen

Postby BaRzO » Sun Jan 20, 2008 8:57 pm

Burası çok ıssız biraz örnekleri çoğaltsak acaba nasıl olur biraz daha fazla ilgi çeker diye düşünüyorum... 8-)
BaRzO
Beginner

Re: Örnekleri Çogaltalım Lütfen

Postby ardabeyaz » Wed Jan 23, 2008 5:22 pm

Doğru düşünüyorsun tabiki. Zaman problemi yaşadığımdan uzun bir süredir ilgilnemedim ancak kısa bir süre içinde gelişmiş bir dökümantasyon ve çok sayıda örnek eklenecek.
Arda Beyazoğlu - Web Developer
PHPLiveX Core Developer
ardabeyaz
Core Developer

Postby BaRzO » Wed Jan 23, 2008 7:46 pm

basit kucuk ornekler olursa bizde kendimiz ilerletiriz. hemde öğreniriz ;) sabırsızlıkla bekliyor olacağım...
kolay gelsin eline sağlık
BaRzO
Beginner

Postby ardabeyaz » Fri Feb 08, 2008 9:37 am

Aslında dökümantsayon ve örnek sistemini değiştircem sitenin. Kullanıcılar da örneklerini gönderip yayınlayabilecekler diledikleri gibi. Büyük ihtimalle böyle bir sistem oturtup bu sorunu ortadan kaldıracam.
PHPLiveX Core Developer
ardabeyaz
Core Developer

Postby hetemeleci » Sun Dec 07, 2008 8:34 pm

acaba phplivex ile yazılmış bir autocomplete uygulaması mevcut mu?

yani bir kullanıcı adı isim alanında birşeyler yazmaya başladığımızda veritabanından bunu tamamlayabilecek bir şey varmmı?

diğer ajax kütüphanelerinde böyle birşey mevcut sanırım. bende phplivex ile basit bir tane yapmıştım. ama sadece isimleri listeleyebiliyorum. liste üzerinde oklarla hareket etmek ve isim seçmek ismini konusunda çok amatorce kaldı. acaba bu konuda sizin elinizde bir örnek varmı?

bir de kütüphanenin eski veriyonundan yeni versiyona geçişte kodlarda bir bozulma olur mu? yani tam anlamıyla geri uyumluluk mevcut mu?
şimdiden teşekkürler...
hetemeleci
Beginner

Postby ardabeyaz » Tue Dec 09, 2008 3:53 am

Hangi versiyonlar arası geçiş yapacağına göre değişir. Örneğin, 2.4 den 2.5 e geçersen bazı parametrelerde isim değişikliği olduğundan tam uyumlu olmadığını göreceksin. 2.5 ve sonrası tam uyumludur. Tavsiyem en son versiyonu kullanmandır çünkü en hızlı ve hatasız çalışanı olduğu gibi, yapabileceklerin de daha fazladır. Sitede 2.5.x için dökümantasyon ve örnekler mevcuttur. Herhangi bir sorunla karşılaşırsan, indirme sayfasında eski sürümlerin dökümantasyonları mevcuttur (her ne kadar sonuncusu kadar kullanışlı olmasa da işini görür).

Ben de herhangi bir auto complete uygulaması mevcut değil ama fazla zamanını almadan çok kullanışlı bir şey yazılabilir phplivex kullanılarak. Bu tarz uygulamaların forumda paylaşılması da çok faydalı olur ama henüz yeteri kadar ziyaretçi mevcut değil.
PHPLiveX Core Developer
ardabeyaz
Core Developer

Return to Eksiklikler & Öneriler